Úspěch našich florbalistek

Akce/foto

Florbal je na základních školách velmi populární. Dnes je tento kolektivní sport stále oblíbenější také u dívek. Je akční, překvapivý, kontaktní a týmový. Radost z každého gólu nebo vítězství je společným sdílením obrovská. Pocity historického úspěchu školy si v pátek 1. 11. 2019 na vlastní kůži prožily naše starší „žirafy“. Po třech vítězstvích a jedné remíze se ocitly na prvním místě a zaslouženě se po dlouhých čtyřech letech probojovaly do okresního finále. Tam se o čtyři dny později v silné konkurenci umístily na krásném 5. místě.

Mladší zástupkyně naší školy soutěžily o týden dříve na Gymnáziu v Šumperku a podařilo se jim po skvělém výkonu obhájit loňskou bronzovou příčku

Starší dívky reprezentovaly:

Kap. Marie Adámková, Vanessa Nitsche, Zuzana Hlavinková, Aneta Pavlasová (IX. A), Natálie Hajná, Eliška Šerá, Tereza Kotoučová (IX. C), Eliška Nedbalová, Tereza Vašíčková, Adriana Vykydalová (VIII. A), Emma Kotzmannová (VIII. B), Nela Bíbrová a Monika Pospíšilová (VIII. C).

Za mladší žákyně nastoupily:

Adéla Morávková, Vanessa Turková, Veronika Hanáková, Zuzana Jakobová (VII. A), kap. Natálie Ladislavová, Iva Slavíčková (VII. B), Kristýna Janíčková, Natálie Křepelková, Kateřina Friedlová, Nikola Sehnalová (VII. C), Nela Kremličková (VI. A), Isabela Ramsey, Tereza Opravilová (VI. B), Ella Škrachová a Vendula Lepšíková (VI. C).

Všem děvčatům děkujeme za obětavé výkony a gratulujeme k úspěšné reprezentaci školy.

Mgr. I. Pánová