Báječný den s naší Žofií aneb společně jde všechno lépe.

Akce/foto

Věříme, že každý, kdo v pondělí 24. června 2019 odpoledne zavítal na naše školní hřiště, odcházel jako my, plný úsměvů a spokojenosti. První ročník Slavností žirafy Žofie se opravdu povedl. Čtyři hodiny zábavy nejen pro naše nejmenší zajišťovalo více než sto dobrovolníků a vystupujících. Aerobik, tanec, recitace, pohádky, scénky, sborový zpěv a závěrečné překvapení naplnili dva bloky, ve kterých své talenty představili naši žáci i pedagogové. Více než hodinovým programem všechny přítomné bavil klaun Viky. K tomu bylo připraveno mnoho dílniček a stanovišť, za jejichž absolvování mohly děti získat sladké odměny od našich skvělých sponzorů. Plno bylo i u skákacího hradu, stánku s výbornou kávou a žirafího bufetu. Naše hřiště se v tento den stalo svědkem mnoha přátelských setkání, legrace a pohody. Přesvědčte se o tom sami v naší fotogalerii.

Chtěli bychom touto cestou poděkovat všem dobrovolníkům, bez kterých by nebylo možné akci zorganizovat.  Ve svém volném čase ruku k dílu přiložili žáci prvního i druhého stupně, spolek KRAPŠ, rodiče, učitelé, paní vychovatelky, asistentky, vedení školy, paní uklízečky i paní kuchařky a společně dokázali i v tak parný den vykouzlit na Vašich tvářích mnoho úsměvů.  Jmenovitě bychom chtěli poděkovat zejména našim skvělým rodičům - paní Heřmanské za zajištění sponzorského daru a financování akce spolkem KRAPŠ, paní Horčičkové za sponzorský dar a pomoc při organizaci slavností, panu Šinkovskému za aktivní a bezproblémovou spoluorganizaci akce, paní Švábové a Skřivánkové za milé úsměvy, které Vás vítaly u vstupu. Panu Koblížkovi za vedení jednoho ze stanovišť a paní Martinkové za finanční příspěvek na celou akci. Dále děkujeme všem sponzorům: firmě CBA Nuget Šumperk, Pekařství Horčička, BidFood a Zvoska s. r. o. 

1. ročník Slavností žirafy Žofie je sice za námi, ale věříme, že za rok se na 2. ročníku potkáme znovu. Už teď jsme zvědaví, co nového nám přinese.

Za celý organizační tým J. Papoušková

fotogalerie

návštěvnice akce nám napsala