Soutěž "Šestka má talent"

Akce/foto

Poslední lednový den jsme na naší škole nejen rozdávali pololetní vysvědčení. Tým složený z žáků 9. ročníku v tento den také zorganizoval v malé tělocvičně akci "Šestka hledá talent“. 

O lákavé ceny bojovalo celkem dvanáct soutěžících.

Za první stupeň nám Maruška Kolaříková zahrála na elektrickou kytaru, Magdalena Heckelová představila svou loutku. Adéla Kelarová a Maxmilián Heidenreich nám ukázali, jak mistrně svedou animovat pomocí fotek. Klára Vařáková zahrála na housle, Vojta Ehler rozproudil publikum svou hrou na kytaru a Mikuláš Moravec se nám představil jako zdatný písničkář.

Soutěž druhého stupně zahájil Šimon Kroupa svým dech beroucím parkurem, třídní kapela z VIII. A prokázala skvělou souhru, Sabrina Antonová nás okouzlila hrou na flétnu. Šárka Holubcová předvedla profesionální kouzla s kartami. Tonda Kouřil roztleskal publikum hrou na klarinet a vše ukončila svým tancem děvčata z IX. A a IX. C.

Do poroty usedli paní učitelky Radmila Lucová a Petra Nevrklová, paní asistentka Iva Zatloukalová a pan učitel Tomáš Novák.

A jak to nakonec dopadlo?

Talenty naší "Šestky" se zaslouženě stali tito soutěžící:

První stupeň školy

  1. místo – Vojtěch Ehler (IV. C)
  2. místo – Klárka Vařáková (IV. C)
  3. místo – Mikuláš Moravec (V. A)

Cena poroty: Adéla Kelarová a Maxmilián Heidenreich.

 

Druhý stupeň školy

  1. místo – Antonín Kouřil (IX. B)
  2. místo – třídní kapela VIII. A
  3. místo – Šimon Kroupa (VI. B)

Rádi bychom poděkovali i týmu, který vše zorganizoval. Rolí moderátorů se na výbornou zhostili Adéla Peslarová a Kateřina Barešová. Ester Lucová se postarala o účetnictví, výzdobu a celkovou organizaci soutěže. Kus skvělé práce odvedli zvukaři a technici Šimon Možný, Ondra Marek, Adam Vejmola a Matyáš Vykydal. O soutěžící se skvěle postarali Isabela Ramsey a Bára Janíčková. Fotografoval a natáčel téměř profesionál Jiří Doležal. Nepostradatelní byli i Petr Žižka, Petr Kucharík, Alexandra Franková, Yelizavieta Kotovska, Nela Kremličková a Tereza Opravilová.

Všem zúčastněným, vstřícné porotě, organizátorům i výbornému publiku patří velký dík.

Jsme rádi, že Šestka i letos našla svůj talent.

Papoušková